bemutatkozás

Cégünk új és használ számítástechnikai eszközök kis- és nagykereskedelmével bizományi értékesítéssel, hibaelhárítással, hálózattervezéssel valamint egyéb kiegészítő számítástechnikai tevékenységekkel foglalkozik 2004 óta. Cégünk profilját 2005. szeptember 01-vel kibővítettük az egyedi software termékek tervezésével, kivitelezésével, 2008-tól pedig rendszerüzemeltetéssel, illetve bérbeadással is állunk kedves partnereink rendelkezésére. 2011 szeptemberétől webáruházzal, és IP kommunikációs rendszerek, megoldások szállításával bővítjük kereskedési profilunkat.

A nálunk vásárolt termékeket ingyen szállítjuk és szereljük Sátoraljaújhely egész területén, ettől eltérő helyen viszont 100Ft/Km kiszállási díjat számolhatunk föl. A bizományban átvett árukat bevizsgálás után értékesítjük, az eladó által meghatározott feltételekkel. A szervizelés garanciális időn belül Sátoraljaújhely területén kiszállással, ingyenesen történik. A helyszínen nem javítható, vagy bonyolultabb elhárítási műveletet igénylő esetekben az eszközöket javításra átvesszük, valamint térítés ellenében csereeszközt biztosítunk.

Vállalkozásunk 2004 augusztusában alakult, mely alapja baráti társaságunk informatikai ismerete, és kialakult kapcsolatrendszere volt. A kiválónak tűnő elképzelés a Zempléniek legnagyobb örömére folyamatosan működik, és közös megelégedéssel szolgálja ki az egyre növekvő igényeket. Az eddig eltelt időben sikerült kellő mértékben megismertetni ügyfeleinket elképzeléseinkkel, tevékenységünkkel. Általános célunk, hogy jó minőségű megfelelő támogatású termékeket juttassunk a jelenleg számítástechnikával foglalkozó felhasználókhoz, valamint elősegítsük a számítástechnika terjedését mind a háztartásokban, mind az üzleti élet területein.

Árszínvonalunkat természetesen a mindenkori piaci átlagár alatt tartjuk, melyhez egyéb vonzó eladási opciókat is társítunk, helyszíni garancia, 24 órás telefonos ügyfélszolgálat...